فروشگاه لوازم خانگی

طرز تهیه پاستا با سس مخصوص آلفردو و مرغ

مواد لازم برای سس آلفردو

کره :: یک چهارم پیمانه

خامه :: یک پیمانه

سیر :: یک حبه (خرد شده)

پنیر پارمزان رنده شده :: یک پیمانه و نیم

جعفری تازه :: یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس آلفردو

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

 

پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا , دستور پخت و مواد لازم پاستا با سس

مواد لازم برای پاستا

پاستا :: 500 گرم

کره :: نیم پیمانه

سینه مرغ :: 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)

جعفری :: برای تزئین

نمک و فلفل :: به مقدار لازم

 

پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا , دستور پخت و مواد لازم پاستا با سس

طرز تهیه پاستا

در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید. در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.

عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند. پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

درباره فروشگاه هدیه

فروشگاه اینترنتی هدیه با هدف ایجاد خریدی آسان و لذت بخش در بهمن ماه سال 1392 تأسیس شد. کاهش زمان خرید، عدم نیاز به رفت و آمد و اتلاف وقت در ترافیک، حق انتخاب گسترده، وجود تیمی حرفه ای، قدرت مقایسه، امنیت بالا، دسترسی در هر مکان و زمان، خدمات پس از فروش، قیمت مناسب جمله مزیت های خرید اینترنتی از فروشگاه اینترنتی هدیه است.هزاران محصول متنوع از برندهای مختلف برای خرید در فروشگاه اینترنتی هدیه موجود است و روزانه محصولات جدید بسیاری نیز اضافه می گردد. خرید اینترنتی لذت بخشی را برای شما در فروشگاه اینترنتی هدیه آرزومندیم.

تماس با ما

​تلفن ثابت: 07132227130

موبایل : 09120512677   <=   تلگرام   واتساپ   پیامک    

لطفا قبل از خرید حتما پیام دهید .

ایمیل: shirazgift.com@gmail.com

 

Scroll to Top